česky - english

Tiskové centrum

La Veranda, Restaurant & Bar

La Veranda, Restaurant & Bar

>>  2013-12-17 Štědrý den v českých restauracích tráví hlavně cizinci. Letos jich do země míří přes 115 tisíc
>>  2013-11-28 Vánoční cukroví připravuje 80 procent domácností, většina je při pečení konzervativní. Proč nevyzkoušet zapomenuté recepty?
>>  2013-11-06 Nový trend v gastronomii: kuchaři už nekradou suroviny, zajímají se o recepty a celé koncepty restaurací
>>  2013-10-04 Restaurace La Veranda představuje jihoitalské speciality. Nechybí čerstvé ryby, těstoviny ani výtečné dezerty
>>  2013-09-12 Češi se učí jíst kvalitní potraviny, v restauracích je ale nenajdou. Z kvalitních surovin vaří jen pět procent podniků
>>  2013-06-11 Třetina Čechů pravidelně griluje – většina z nich ale špatně. Neumějí vybrat maso, připravit marinádu ani roztopit gril
>>  2013-05-14 Češi neumějí vychovat kuchaře: do zahraničí se jezdí učit, ale půlka z nich se už nevrátí!
>>  2013-04-23 Z Londýna se během 30 let stala Mekka gastronomie. Jak chutná, poznají hosté restaurace La Veranda
>>  2013-04-03 Freshe jsou vhodným zdrojem vitaminů. Děti by je pít neměly – mohou jim způsobit zažívací potíže. V dobré restauraci by měla rodiče upozornit obsluha
>>  2013-03-19 Velikonoce slaví 90 procent Čechů. Jak naložit s vykoledovanými vejci? Připravit se dají i na sladko
>>  2013-03-19 Čím nahradit kopřivy ve velikonoční nádivce? Přidat se dá špenát nebo dýňové pyré

<< zpět


NEED4CONNEXIONS, s.r.o. - Žerotínova 1132/32, 130 00 Praha 3 - Žižkov
Tel.: +420 602 623 030, E-mail: n4c@n4c.cz


beee